Salvador Burgos/ Celler Burgos Porta (DOQ Priorat)

Salvador Burgos reivindica l’origen dels vins del Priorat a Poboleda explicant que va ser el primer assentament dels monjos cartoixans mentre testaven la idoneïtat d’ScalaDei. A Poboleda hi ha el Celler Burgos Porta en un enclavament únic. Una mar de vinyes que s’alcen vigoroses entre fines làmines de llicorella. En una vall solitària i amb abundant vegetació que després s’intueix en copa, als vins naturals i ecològics que produeix el celler. Al bell mig de l’enclavament, Mas Sinén, imponent, de pedra seca, amb més de 300 anys d’història. Senzillesa elegant. El mas alberga el celler i la sala de tast per als maridatges dels vins. El més personal de Salvador Burgos és aquest:

vi

Mas Sinén. Coster 2007. Per la seva profunditat em recorda el meu pare que va morir el maig de l’any passat. Tot i que disfruto amb tots els nostres vins”

moments

“El prendria al mateix coster, amb una vista esplèndida de 360º on domino Siurana, el Montsant… És molt àmplia i des de molt jove l’he considerat un lloc idílic”.

persones

“Acompanyat sempre. Fer-ho sol també és bo però triaria acompanyat. Amb la Conxita -la seva dona- però si tingués ocasió de fer-ho amb una persona mediàtica, ho tinc molt clar. Algú del món del futbol que representa valors que escassegen a la societat i amb els que m’identifico: tenacitat, constància, força i perseverança. Amb Pep Guardiola

FINCA MAS SINÉN, S/N POBOLEDA – (Tarragona) – 43376 Telèfon: 696094509 – 619328534 Fax: 977321339- burgosporta@massinen.com

Deixa un comentari